Skip to content

Modus, Užice

U Užicu na adresi Karađorđeva 1, više od jedne decenije nalazi se auto-servis “Modus”. Ovaj porodični biznis je specijalizovan za francuska vozila Citroen, Peugeot, Dacia i Renault. Servis pruža usluge mehanike, dijagnostike, elektrike i elektronike, zamene ulja i filtera, servisa manuelnih menjača, kao i nabavku rezervnih delova.

TotalEnergies mreži servisa pristupa 2021. godine, kada dobija novi vizuelni identitet prepoznatljivog TotalEnergies koncepta, podršku u vidu originalnih ulja i tečnosti iz našeg asortimana, uz mogućnost kontinuiranog stručnog usavršavanja i napredovanja za zaposlene. Uz sve to, servis dobija mogućnost da učestvuje u promotivnim aktivnostima koje TotalEnergies organizuje u okviru TotalEnergies mreže.

U galeriji slika u nastavku možete pogledati kako servis “Modus” u Užicu izgleda nakon pristupanja TotalEnergies servisnom konceptu.

Stalna edukacija, praćenje trendova iz sveta auto-industrije, ali i motosporta, uska specijalizacija koja neminovno sa sobom nosi i visok kvalitet usluga, doprineli su velikom ugledu i poštovanju koje servis “Modus” uživa među svojim korisnicima ne samo u Užicu, već i u čitavom regionu.

tim Modus, Užice

Dugogodišnja tradicija uspešnog poslovanja, ekspertiza vlasnika servisa u auto-moto sportu, visok nivo profesionalizma, kao i neposredan i individualan pristup svakom klijentu, kompaniji TotalEnergies su bili osnov za stupanje u partnerstvo i pridruživanje auto-servisa “Modus” servisnoj mreži, a sa ciljem da krajnji korisnici dobiju sigurnu i kvalitetnu uslugu, kao i pouzdane proizvode za svoja vozila.