Skip to content

Lumis, Beograd

Servis “Lumis” osnovan je 2000. godine na adresi Nine Kirsanove br. 4 u Beogradu. Uz sveobuhvatne mehaničarske usluge za veliki broj brendova automobila, servis poseduje i originalne dijagnostičke aparate koji obezbeđuju precizno detektovanje i otklanjanje kvarova na elektronskim komponentama. Pored navedenog, “Lumis” je specijalizovan i za punjenje klima uređaja i čip tjuning, ali i za restauraciju automobila i oldtajmera.

Početkom 2020. godine “Lumis” pristupa TotalEnergies mreži servisa i kao ravnopravan član uživa sve benefite ovog partnerstva. Uz primenu globalnih standarda po pitanju izgleda koji je tipičan za sve servise u TotalEnergies mreži, ovim konceptom TotalEnergies svojim partnerima pruža podršku po pitanju proizvoda, promocije i stručnog usavršavanja zaposlenih u servisu.

Kako servis izgleda nakon brendiranja, pogledajte u galeriji slika u nastavku.

Kao porodični biznis okrenut individualnim potrebama korisnika, auto-servis “Lumis” je posvećen ne samo rešavanju standardnih i nestandardnih servisnih izazova, već je do sada iznedrio i veliki broj mladih stručnjaka koji su svoje veštine stekli upravo u radnim prostorijama ovog servisa.

TQAS Lumis

Za servis “Lumis”, saradnja sa kompanijom TotalEnergies znači pouzdan kvalitet i brzu isporuku ulja, stručnu podršku kroz edukaciju i pre svega, partnerski odnos. TotalEnergies mreža servisa je, sa druge strane, bogatija i kvalitetnija zahvaljujući svojim članovima koji svakodnevno vode brigu o potrebama korisnika usluga servisa, uz garanciju kvaliteta proizvoda iz TotalEnergies ponude.