Skip to content

Kozarac, Beograd

Osnovan 1993. godine kao auto servis specijalizovan za održavanje i popravku Land Rover vozila, “Genuine Servis DOO – Kozarac” danas predstavlja savremen auto centar koji pruža širok spektar usluga za gotovo sve brendove vozila. Nalazi se na adresi Bulevar JNA 8b, nadomak spomen-parka Jajinci u Beogradu.

Pored mehanike, kompjuterske dijagnostike i servisiranja elektronskih sistema, servis je opremljen za obavljanje limarskih radova i farbanje, kao i uređajima za servisiranje automatskih menjača i kompjutersku obradu kočionih diskova direktno na vozilu. U sklopu servisa nalazi se prodavnica rezervnih delova za Land Rover.

Početkom 2020. godine “Kozarac” pristupa TotalEnergies konceptu, uz usvajanje prepoznatljivih vizuelnih obeležja i podršku kompanije TotalEnergies kroz ulja i fluide za automobilski program, stručne obuke za zaposlene i promotivne kampanje namenski kreirane za sve partnerske servise u TotalEnergies mreži.

Izgled servisa nakon brendiranja prikazan je u galeriji slika u nastavku.

Preko 30 godina iskustva i ljubav prema terenskim vozilima koja je deo porodičnog nasleđa, ogledaju se u kvalitetu pruženih usluga i profesionalnom pristupu svakom klijentu. Poverenje servisu “Kozarac” ukazali su mnogi pojedinici iz zemlje i inostranstva, ali i brojna udruženja i ustanove, među kojima su Ambasada Velike Britanije, Delegacija evropske komisije, policija, Crveni krst i brojne humanitarne organizacije.

TQAS Genuine Servis

Kvalitet usluga i brojne preporuke bili su prvi korak za ostvarenje saradnje sa TotalEnergies, na obostrano zadovoljstvo i partnersku viziju budućeg napretka.