Skip to content

GULAN KOVIN

Osnovana 1999. godine na adresi Cara Lazara 214 u Kovinu, firma “Gulan” je uz servisiranje automobila, specijalizovana za vulkanizaciju i sve prateće usluge. Klijentima su takođe na raspolaganju tehnički pregled i osiguranje vozila, šlep služba, iznajmljivanje vozila i auto-perionica.

Članstvo u TotalEnergies​ mreži realizovano je 2020. godine, kada servis “Gulan” postaje zvanični partner kompanije TotalEnergies i deo TQAS koncepta.
Uz nova vizuelna obeležja, ulaskom u TQAS mrežu “Gulan” dobija podršku kroz ulja i tečnosti za motorna vozila, unapređenje tehničkog znanja zaposlenih i mogućnost učešća u promotivnim aktivnostima za korisnike usluga TQAS servisa.

Kako je servis izgledao pre i nakon pristupanja TQAS konceptu, pogledajte u galeriji slika u nastavku.

Kao rezultat dve decenije uspešnog poslovanja, TQAS “Gulan” se danas može pohvaliti širokim spektrom usluga na jednom mestu. Ovaj savremeni auto-centar korisnici prepoznaju najpre po stručnosti, pouzdanosti i ljubaznosti zaposlenih. 

TQAS “Gulan”

 
Konstantntan rast i napredak, kvalitetna i profesionalna usluga za krajnje korisnike, kao i pouzdan partnerski odnos, upravo su vrednosti koje je TotalEnergies podržao, investirajući u TQAS servis “Gulan”.