Skip to content

Gulan MD, Kovin

Osnovana 1999. godine na adresi Cara Lazara 214 u Kovinu, firma “Gulan MD” je uz servisiranje automobila, specijalizovana za vulkanizaciju i sve prateće usluge. Klijentima su takođe na raspolaganju tehnički pregled i osiguranje vozila, šlep služba, iznajmljivanje vozila i auto-perionica.

Partnerstvo sa kompanijom TotalEnergies realizovano je 2020. godine, kada “Gulan MD” postaje deo TotalEnergies servisnog koncepta. Uz nova vizuelna obeležja, ulaskom u TotalEnergies mrežu, “Gulan MD” dobija podršku kroz ulja i tečnosti za motorna vozila, unapređenje tehničkog znanja zaposlenih i mogućnost učešća u promotivnim aktivnostima za korisnike usluga servisa.

Kako “Gulan MD” izgleda nakon pristupanja TotalEnergies servisnom konceptu, pogledajte u galeriji slika u nastavku.

Kao rezultat dve decenije uspešnog poslovanja, auto-servis “Gulan MD” se danas može pohvaliti širokim spektrom usluga na jednom mestu. Ovaj savremeni auto-centar korisnici prepoznaju najpre po stručnosti, pouzdanosti i ljubaznosti zaposlenih.

TQAS “Gulan”

 Konstantan rast i napredak, kvalitetna i profesionalna usluga za krajnje korisnike, kao i pouzdan partnerski odnos, upravo su vrednosti koje je TotalEnergies podržao, investirajući u auto-servis “Gulan MD”.