Skip to content

Euro-auto, Bor

Servis Euro-auto se nalazi u Boru na adresi Zeleni bulevar 11. Pored 10 raspoloživih mesta za popravke automobila, servis Euro-auto nudi i širok asortiman rezervnih auto delova. Mada prevashodno fokusiran i specijalizovan za kamionete, pruža usluge svim markama i modelima vozila.

Od samog osnivanja, asortiman usluga se menjao i proširivao, tako da servis danas pruža mehaničarske usluge, elektriku, punjenje klime, dijagnostiku i popravku elektronike, dok ostale usluge poput limarije, odštete ili usluga u vezi sa pneumaticima pruža u saradnji sa kolegama iz branše.

Godine 2022. ulazi u partnerstvo sa kompanijom TotalEnergies. Pristupanje našem servisnom konceptu, servisu Euro-auto donosi mogućnost kontinuirane edukacije zaposlenih, podršku u vidu originalnih proizvoda, kao i učešće u promotivnim aktivnostima na nivou servisne mreže.

U galeriji slika u nastavku možete pogledati kako servis izgleda nakon rebrendiranja i usvajanja novog, ali naširoko prepoznatljivog TotalEnergies vizuelnog identiteta.

Gotovo dve decenije, servis Euro-auto u Boru uživa poverenje i reputaciju kod svojih klijenata, za šta su zaslužni neprestani razvoj i unapređenje poslovanja i usluga, usavršavanje znanja i veština, dostupnost kvalitetnim rezervnim delovima, kao i brzo i posvećeno pristupanje rešavanju problema.

Euro-auto, Zaposleni

Prepoznavši vrednosti koje i sama neguje, poput stručnosti, profesionalizma, odgovornosti i visokog kvaliteta, za koje smatra da su takođe ključne za zajednički napredak kroz servisnu mrežu, kompanija TotalEnergies je sa servisom Euro-auto sa zadovoljstvom stupila u partnerstvo.