Skip to content

Dragojlović, Valjevo

Na adresi Ljubinka Marića 10 u Valjevu, nalazi se auto-servis „Dragojlović” koji kao porodičan biznis posluje već dugi niz godina. Osim mehaničarskih usluga, kao što su mali i veliki servis, zamena svih ulja i tečnosti u vozilu, popravka kočnica, punjenje hidrauličnih bombi, ili servisiranje trapova, u ponudi su i kompjuterska dijagnostika, auto-elektrika, servis i održavanje klima uređaja u vozilima, kao i priprema vozila za tehnički pregled.

Pored toga, u servisu se može obaviti i dubinsko pranje sedišta, poliranje farova, a tu je i širok dijapazon originalnih polovnih i rezervnih delova.

Početkom 2021. godine, servis „Dragojlović“ postaje deo TotalEnergies mreže, kada dobija novi vizualni identitet, uz prepoznatljiva obeležja TotalEnergies koncepta. Pored podrške koju TotalEnergies pruža u vidu originalnih proizvoda – ulja i tečnosti za vozila svih kategorija, servis „Dragojlović“ dobija i priliku da učestvuje u promotivnim aktivnostima koje TotalEnergies organizuje u okviru TotalEnergies mreže, a njegovi zaposleni mogućnost za dalje usavršavanje u oblasti auto-industrije.

U galeriji slika koja sledi u nastavku, pogledajte kako servis „Dragojlović“ izgleda pre i nakon pristupanja TotalEnergies mreži.

Kao servis koji koristi kvalitetne rezervne delove, posvećeno pristupa rešavanju problema svakog klijenta, pruža brze i efikasne usluge, prati trendove i neprestano ulaže kako u opremu, tako i u znanja i veštine svog tima, servis “Dragojlović” uživa reputaciju i poverenje svojih korisnika usluga već dve decenije.

Servis Dragojlović, Valjevo

Pored ljubavi i strasti prema, pre svega, francuskim vozilima, servis „Dragojlović“, kao i TotalEnergies, neguje filozofiju da su kvalitetna usluga, transparentnost u komunikaciji i radu, kao i zadovoljstvo krajnjih korisnika glavni cilj poslovanja. S toga smo na obostrano zadovoljstvo stupili u partnerstvo, kako bismo zajedno klijentima obezbedili profesionalnu uslugu i pristup proverenim i pouzdanim proizvodima iz asortimana brenda TotalEnergies.