Skip to content

Dane, Jagodina

Na adresi Kragujevački put bb, Jagodina, nalazi se auto-servis “Dane”. Premda specijalizovan za servisiranje Peugeot, Citroen i Renault automobila, svoje usluge pruža i vlasnicima drugih brendova vozila. Pored velikog i malog servisa, auto-dijagnostike, servisiranja auto-klima i reparacije farova, korisnicima je na raspolaganju i detailing, odnosno temeljno čišćenje, pranje, poliranje i zaštita spoljašnjosti, unutrašnjosti i motornog prostora automobila.

Sredinom 2021. godine auto-servis “Dane” postaje deo TotalEnergies mreže servisa, kada, osim novog vizuelnog identiteta, dobija mogućnost za učešće u promotivnim aktivnostima na nivou mreže, kontinuiranu edukaciju i usavršavanje zaposlenih, kao i snabdevanje originalnim uljima i mazivima iz TotalEnergies asortimana.

U galeriji fotografija u nastavku možete videti kako servis “Dane” u Jagodini izgleda nakon pristupanja TotalEnergies konceptu.

Profesionalan pristup radu, kvalitetna i brza usluga, moto da se svakom klijentu izađe u susret i otkloni nepravilnost u najkraćem mogućem roku, razlozi su zbog kojih auto-servis “Dane” uživa poverenje klijenata iz čitavog pomoravskog okruga.

auto-servis “Dane”

Trodecenijsko iskustvo, individualni pristup potrebama klijenata, praćenje trendova i razvoj usluga u skladu sa potražnjom su vrednosti koje je kompanija TotalEnergies podržala potpisivanjem partnerstva sa auto-servisom “Dane”, kako bi krajnjim korisnicima omogućila pristup visokom kvalitetu usluge i originalnim proizvodima za održavanje automobila.