Skip to content

Crans-Montana, Ljig

Servis “Crans-Montana” nalazi se u ulici Ravnogorska 31 u Ljigu. Pored brzih i stručnih servisnih i vulkanizerskih intervencija, firma “Crans-Montana” bavi se i prodajom auto-delova, elektronskih i dijagnostičkih komponenti, auto-kozmetike i pneumatika istaknutih proizvođača. Jedini je ovlašćeni prodavac za brend Goodyear na teritoriji opštine Ljig.

Krajem 2019. godine “Crans-Montana” postaje deo TotalEnergies servisne mreže, koja podrazumeva prepoznatljiv vizuelni identitet i podršku kompanije TotalEnergies po pitanju proizvoda, promocije i unapređenja tehničkog znanja zaposlenih.

Kako servis izgleda nakon pristupanja TotalEnergies mreži pogledajte u galeriji slika u nastavku.

Pored dve pozicije za popravku i održavanje vozila, u sklopu auto-servisa “Crans-Montana” nalazi se i perionica automobila, što klijentima omogućava da na jednom mestu dobiju kompletnu uslugu, od popravke, pranja i održavanja vozila, preko nabavke delova, sve do originalnih ulja i maziva iz TotalEnergies portfolija.

TQAS servis Crans Montana

Posvećenost radu i svakom klijentu vrlo brzo je dovela do toga da auto-servis “Crans-Montana” postane jedna od najsigurnijih auto-kuća u Ljigu i okolini, a TotalEnergies je u ovom servisu prepoznao pouzdanog partnera za razvoj i napredak.