Skip to content

COBRA-RIV, Gornji Milanovac

Auto-servis “COBRA-RIV” se nalazi u Gornjem Milanovcu, na adresi 1300 Kaplara 44. Osnovan 1990. godine, ovaj porodični biznis se tokom vremena razvijao i širio, tako da danas nudi usluge servisiranja putničkog, poluteretnog, teretnog i poljoprivrednog programa, kao i tehnički pregled  i registraciju za sve vrste vozila i radnih mašina. Osim brzog servisa i lakih mehaničarskih radova, servis nudi usluge čišćenja, zamene i popravke izduvnog sistema, servisiranje i dopunu klima uređaja, limarske radove, centriranje trapa, balansiranje pneumatika, hotel za gume, kao i nabavku i prodaju velikog broja auto-delova.

Partnerstvo sa TotalEnergies kompanijom sklapa 2022. godine, usvojivši novi vizuelni identitet prepoznatljivog TotalEnergies servisnog koncepta, mogućnost tehničkog osposobljavanja i usavršavanja zaposlenih, i učešće u promotivnim aktivnostima na nivou servisne mreže. Kao i ostali partneri, “COBRA-RIV” dobija podršku u vidu originalnih ulja i maziva iz TotalEnergies portfolija.

Galerija fotografija u nastavku prikazuje kako servis “COBRA-RIV” u Gornjem Milanovcu izgleda nakon pristupanja TotalEnergies mreži.

Stalno osluškivanje potreba tržišta, ulaganje u edukaciju i prošerenje usluga koje te potrebe zadovoljavaju, rezultirali su ugledom, poštovanjem i dobrom reputacijom koju servis “COBRA-RIV” uživa ne samo među fizičkim i pravnim klijentima iz Gornjeg Milanovca i okoline, već i šire.

Zaposleni COBRA-RIV, Gornji Milanovac

Više od tri decenije kvalitetnog rada, posvećenost svakom pojedinačnom klijentu, zaokruženi set usluga, kao i visok nivo profesionalizma, bili su osnov kompaniji TotalEnergies za sklapanje partnerstva sa auto-servisom “COBRA-RIV”, na obostrano zadovoljstvo i sigurnost krajnjih korisnika po pitanju usluga i TotalEnergies proizvoda za njihova vozila.