Skip to content

Autogriffon Niš

Osnovan 2012. godine u ulici Bulevar Nikole Tesle bb u Nišu, servis “Autogriffon” pruža kompletnu auto-mehaniku i auto-elektriku za sve tipove automobila. Uz servisno održavanje i otklanjanje kvarova posredstvom savremenih dijagnostičkih uređaja, servis je specijalizovan za auto-limariju, lakiranje i farbanje vozila. Pored navedenih usluga “Autogriffon” takođe obavlja i šlep službu.

Sredinom 2019. godine, “Autogriffon” pristupa TQAS konceptu, kao jedan od partnera u TotalEnergies servisnoj mreži koju, pored efikasne i kvalitetne usluge, korisnici prepoznaju po upečatljivom izgledu, karakterističnom za ovaj servisni koncept.

Kako je servis izgledao pre i nakon radova, pogledajte u video prezentaciji u nastavku.

TOTALENERGIES MREŽA SERVISA - AUTOGRIFFON | Niš

TQAS servis “Autogriffon” kao reference može navesti preko 10.000 popravki, više od hiljadu zadovoljnih klijenata, brojne diplome i sertifikate zaposlenih koji posvećeno pristupaju svakoj intervenciji.

Konstantno ulaganje u obuku zaposlenih, korišćenje savremenih alata, uređaja i auto-delova renomiranih svetskih proizvođača, a pre svega profesionalan odnos sa korisnicima usluga servisa, upravo su vrednosti koje je TotalEnergies podržao, investirajući u TQAS servis “Autogriffon”.