Skip to content

Autoelektrika Bane, Srpska Crnja

Servis “Autoelektrika Bane” nalazi se na adresi Mileta Jakšića 1 u Srpskoj Crnji, nedaleko od granice sa Rumunijom. Osnovan je 2011. godine i bavi se održavanjem i popravkom motornih vozila, kao i pružanjem autoelektričarskih usluga kako za putnički, tako i za teretni program i poljoprivredne mašine.

Korisnicima su, pored pomenutih, dostupne usluge dijagnostike, centriranja trapa, servisiranja elektronike, punjenje klima uređaja, popravka rashladnih sistema, kvačila i menjača, lepljenje vetrobranskih stakala, kao i kupovina i ugradnja novih akumulatora.

Početkom 2021. godine, servis “Autoelektrika Bane” postaje član TotalEnergies servisne mreže, kada dobija nova, prepoznatljiva vizuelna obeležja karakteristična za ovaj servisni koncept. Osim snabdevanja originalnim proizvodima, partnerstvo sa kompanijom TotalEnergies podrazumeva mogućnost za tehničku obuku zaposlenih, kao i podršku kroz marketinške aktivnosti koje kompanija organizuje u okviru servisne mreže.

U galeriji slika koja sledi u nastavku, pogledajte kako servis “Autoelektrika Bane” izgleda nakon pristupanja TotalEnergies mreži.
 

Pored toga što je prepoznat po pouzdanom i kvalitetnom radu, servis “Autoelektrika Bane” je takođe i jedini servis na teritoriji opštine Nova Crnja koji obavlja određene servisne intervencije na terenu, zbog čega uživa veliko poverenje među klijentima.

servis Autoelektrika Bane

Stručno znanje i kompetentnost, konstantna edukacija i primena savremenih metoda u poslovanju, ali i spremnost da klijentima pruže maksimalnu podršku, upravo su vrednosti koje je kompanija TotalEnergies prepoznala i podržala investirajući u ovo partnerstvo, na obostrano zadovoljstvo i težnju ka zajedničom napretku.