Skip to content

Auto-servis Požega, Požega

Na adresi Knjaza Miloša 135g u Požegi, nalazi se danas istoimeni auto-servis, a nekada poznat pod nazivom “For delovi”. Rad je započeo 2015. sa prodajom polovnih auto-delova, da bi dve godine kasnije došlo do otvaranja mehaničarske radionice.

Danas “Auto-servis Požega” pruža standardne usluge na polju mehanike i elektrike, zatim remontovanje dizel sistema (Bosch), obradu limarije, nabavku rezervnih delova, čišćenje DP filtera, servis klima uređaja, zamenu stakala, reglažu trapa, servisiranje auspuha, kao i putnu asistenciju.

Nakon stupanja u saradnju sa kompanijom TotalEnergies 2021. godine, servis dobija nova vizuelna obeležja karakteristična za našu servisnu mrežu, zatim podršku u pogledu originalnih proizvoda iz našeg asortimana, mogućnost profesionalnog usavršavanja za zaposlene, kao i promociju putem različitih aktivnosti u okviru mreže.

Galerija slika u nastavku otkriva izgled servisa nakon pristupanja TotalEnergies servisnom konceptu.

Posvećenim radom, predanošću, praćenjem trendova u oblasti auto-industrije, kontinuiranim učenjem i izgradnjom veština, “Auto-servis Požega” je za kratko vreme izgradio poverenje i ugled među sugrađanima i korisnicima usluga.

Zaposleni u Auto-servisu Požega

Kompanija TotalEnergies je u “Auto-servisu Požega” prepoznala vrednosti i potencijal za zajednički razvoj i napredak, te, na obostrano zadovoljstvo, stupila u partnerstvo, kako bi krajnjim korisnicima omogućila pristup pouzdanim proizvodima brenda TotalEnergies, kao i brzu i efikasnu uslugu visokog kvaliteta.