Skip to content

Auto Plus, Subotica

U ulici Svetozara Miletića 76 u Subotici, nalazi se auto-servis “Auto Plus”. Servis je osnovan 2001. godine i nudi usluge auto-dijagnostike i mehanike za sva putnička i lakša teretna (kombi) vozila, kao i nabavku i prodaju auto-delova.

Višegodišnje zadovoljstvo proizvodima iz TotalEnergies asortimana i poverenje u kompaniju rezultiralo je ulaskom u partnerstvo 2022. godine i pridruživanjem servisa “Auto Plus” TotalEnergies servisnoj mreži. Tom prilikom je “Auto Plus” prošao kroz proces rebrendiranja i usvojio prepoznatljiv vizuelni identitet TotalEnergies koncepta. Drugi benefiti koje ovaj servis, poput ostalih članova mreže, uživa jesu kontinuirano stručno osposobljavanje zaposlenih, učešće u promotivnim aktivnostima i snabdevanje originalnim uljima i mazivima iz TotalEnergies portfolija.

U galeriji slika koja sledi možete pogledati kako servis “Auto Plus” u Subotici izgleda nakon pristupanja TotalEnergies mreži servisa.

Servis “Auto Plus” je izgradio temelje na profesionalnom odnosu prema poslu, stručnosti i brzom radu, a poverenje klijenata zadobio predusretljivošću i spremnošću da se pomogne ne samo pružanjem kvalitetne usluge, već i savetom.

Auto servis Auto Plus

Pored ugleda koji ima među klijentima, preporuke za pridruživanje servisa “Auto Plus” TotalEnergies mreži servisa su i dvadeset godina poslovanja, ulaganje u edukaciju i razvoj biznisa, kao i u opremljenost samog servisa i trgovine u sklopu njega. Partnerstvo je potpisano na obostrano zadovoljstvo, kako bismo krajnjim korisnicima pružili visok nivo usluge i pouzdan kvalitet kada su u pitanju TotalEnergies proizvodi.