Skip to content

AUTO JOCA PETROVAC NA MLAVI

Firma“Auto Joca” se nalazi na adresi Trgovačka 12 u Petrovcu na Mlavi. Od osnivanja 1996. godine, “Auto Joca” se bavi prodajom auto-delova i održavanjem i popravkom vozila, da bi kroz nekoliko godina dijapazon usluga proširili na auto-dijagnostiku za putnička i teretna vozila, punjenje, dezinfekciju i servisiranje auto-klima, prodaju guma za putnički, teretni i poljoprivredni program, iznajmljivanje vozila, šlep službu i pomoć na putu u zemlji i inostranstvu. 
Pored navedenih usluga, servis “Auto Joca” je specijalizovan za prodaju, ugradnju i reparaciju auto-stakala. Takođe su i ovlašćeni servis za ugradnju i distribuciju Sky Control uređaja za zaštitu i praćenje vozila.

QUARTZ Auto Service (TQAS) mreži pridružuje se krajem 2020. godine. Uz podršku kroz proizvode, novi izgled i prepoznatljiva obeležja TQAS koncepta, “Auto Joca” dobija pristup tehničkom znanju i korišćenju benefita promocije pod okriljem kompanije TotalEnergies.
Kako servis izgleda pre i nakon pristupanja TQAS konceptu, pogledajte u galeriji slika u nastavku.

Kao servis sa jasnom vizijom napretka, “Auto Joca” prati tehničko-tehnološke inovacije u auto-industriji i prilagođava usluge potrebama tržišta, stavljajući u prvi plan zadovoljstvo klijenata i građenje dugoročnih odnosa.

Rast i razvoj koji beleži tokom protekle dve decenije samo su potvrda kvalitetnog rada i savremenog pristupa poslovanju. TotalEnergies je u servisu „Auto Joca” prepoznao pouzdanog partnera kojeg sa zadovoljstvom može da preporuči svojim krajnjim korisnicima, kako bi mogli biti sigurni u kvalitet usluge servisa i proizvoda iz TotalEnergies ponude.