Skip to content

Na adresi Karađorđeva 192b, u Kraljevu, nalazi se TQAS servis "AC Terzić". Uz preporuku odgovarajućeg ulja i brze zamene istog servis pruža profesionalne vulkanizerske usluge i reglažu trapa. Novoizgrađeni servis deo je auto-centra koji za svoje klijente uspešno obavlja usluge tehničkog pregleda i registracije vozila.

Kao potpuno novi objekat, koji je namenski izgrađen za potrebe auto-servisa, "AC Terzić" pridružuje se TotalEnergies servisnoj mreži u 2018., kompletno uređen i brendiran, u skladu s prepoznatljivim TQAS standardom.

Kako je servis izgledao pre, a kako izgleda nakon radova, pogledajte u video prezentaciji u nastavku.

TotalEnergies

Dugogodišnja saradnja, koja se do nedavno bazirala na prodaji TotalEnergies proizvoda i potreba klijenata za objedninjenom uslugom servisiranja i održavanja vozila, bili su odličan povod za proširenje poslovanja u vidu TQAS auto-servisa. Stoga "AC Terzić" predstavlja potpunu novinu na tržištu auto-servisnih usuga u Kraljevu.

U kraljevačkoj epizodi TQAS Karavana, naš domaćin, Slobodan Šarenac, posećuje upravo "AC Terzić" i saznaje šta je to što ovaj servis pruža svima koji žele da budu sigurni u kvalitet usluge i proizvoda pod TotalEnergies brendom. U nastavku putovanja otkrivamo šta je to što jedan kraljevski grad ima da pruži svim putnicima-namernicima koji prolaze kroz njega.