Skip to content

AC Terzić, Kraljevo

Na adresi Karađorđeva 192b u Kraljevu, nalazi se auto-servis "AC Terzić". Uz preporuku odgovarajućeg ulja i brze zamene istog, servis pruža profesionalne vulkanizerske usluge i reglažu trapa. Novoizgrađeni servis deo je auto-centra koji za svoje klijente uspešno obavlja usluge tehničkog pregleda i registracije vozila.

Kao potpuno novi objekat, koji je namenski izgrađen za potrebe auto-servisa, "AC Terzić" pridružuje se TotalEnergies servisnoj mreži 2018. godine, kompletno uređen i brendiran, u skladu s prepoznatljivim TotalEnergies standardom.

Kako servis izgleda nakon usvajanja TotalEnergies koncepta, pogledajte u galeriji slika u nastavku.

Dugogodišnja saradnja, koja se do nedavno bazirala na prodaji TotalEnergies proizvoda i potrebe klijenata za objedinjenom uslugom servisiranja i održavanja vozila, bile su odličan povod za proširenje poslovanja u okviru TotalEnergies servisne mreže. Stoga "AC Terzić" predstavlja potpunu novinu na tržištu auto-servisnih usluga u Kraljevu.

Pored navedene kompletirane usluge dostupne na jednom mestu, krajnji korisnici mogu biti bezbrižni kada je u pitanju originalnost proizvoda iz TotalEnergies portfolija koji se koriste u servisu “AC Terzić”, dok servisi koji su članovi TotalEnergies mreže uživaju dodatne benefite u vidu podrške kroz promotivne aktivnosti, kao i kontinuirane profesionalne obuke svih zaposlenih.