Skip to content

A24 Assistance Bačka Topola

Servis “A24 Assistance” nalazi se na adresi Omladinska 44 u Bačkoj Topoli. Specifičan je po tome što, pored standardnih usluga popravke i servisiranja automobila, pruža i uslugu pomoći na putu 24 časa dnevno, 365 dana u godini, šlep službu, kao i uslugu prevoza putničkih i teretnih vozila iz inostranstva. Servis “A24 Assistance” postoji od 1986. godine i kontinurano radi na poboljšanju kvaliteta usluga, po čemu je i prepoznat od strane TotalEnergies.

Krajem 2017. godine  “A24 Assistance” postaje jedan od prvih servisa u TQAS mreži u Srbiji. Kompletno renoviran i brendiran u skladu sa standardom koji karakteriše TQAS servise širom sveta, “A24 Assistance” dobija nov, upečatljiv izgled, partnersku podršku i preporuku od strane kompanije TotalEnergies.

Kako je servis izgledao pre i nakon radova, pogledajte u video prezentaciji u nastavku.

TotalEnergies

6 servisnih mesta za brzu popravku vozila,  profesionalnost u radu i kvalitet proizvoda pod brendom TotalEnergies korisnicima garantuju sigurnost i pomoć za bilo koji izazov koji ih može zadesiti na putu.

Upoznajte se sa radom TQAS servisa “A24 Assistance”  i ljudima koji svakodnevno brinu da na odredište stignete sigurno i udobno u prvoj epizodi “TQAS Karavana” koja je posvećena ovom servisu, bajkovitim prizorima Bačke Topole i specifičnim obeležjima ove prelepe varoši na severu Srbije.