Skip to content

A24 Assistance, Bačka Topola

Servis „A24 Assistance” nalazi se na adresi Omladinska 44 u Bačkoj Topoli. Osnovan je 1986. godine, a specifičan po tome što, pored standardnih usluga popravke i servisiranja automobila, pruža i uslugu pomoći na putu 24 časa dnevno, 365 dana u godini, šlep službu, kao i uslugu prevoza putničkih i teretnih vozila iz inostranstva.

Krajem 2017. godine, „A24 Assistance” postaje jedan od prvih servisa u TotalEnergies mreži u Srbiji. Kompletno renoviran i brendiran u skladu sa standardom koji karakteriše TotalEnergies servise širom sveta, „A24 Assistance” dobija nov, upečatljiv izgled, partnersku podršku i preporuku od strane kompanije TotalEnergies.

Kako servis izgleda nakon pristupanja TotalEnergies konceptu, pogledajte u galeriji slika prikazanoj u nastavku.

Brza popravka vozila, profesionalnost u radu i kvalitet proizvoda pod brendom TotalEnergies, korisnicima garantuju sigurnost i pomoć za bilo koji izazov koji ih može zadesiti na putu.

Auto servis A24 Assistance Bačka Topola

Višedecenijsko iskustvo u radu sa vozilima, profesionalni pristup klijentima, kao i kontinurano unapređenje kvaliteta usluga su karakteristike koje je kompanija TotalEnergies prepoznala kao vrednosti i na obostrano zadovoljstvo stupila u partnerstvo sa auto-servisom „A24 Assistance”.