Skip to content

TurboXperts, Karakaj

Na adresi Karakaj 19 u Zvorniku nalazi se ovlašćeni dizel centar, “TurboXperts”, specijalizovan za održavanje i popravku dizel sistema na putničkim i komercijalnim vozilima. Pored servisiranja i remonta turbokompresora, kompletnih sistema pumpa-dizna, popravke common rail sistema i profesionalnog čišćenja filtera čestica kod dizela (DPF/FAP), servis takođe obavlja zamenu ulja, kompjutersku dijagnostiku vozila, punjenje klima uređaja i lasersku reglažu trapa.

Njihova ekspertiza takođe je prepoznata od strane korisnika u oblasti ugradnje setova španera i lanaca, kugli, spona, krajnica, letvi volana i silen blokova.

Partnerstvo sa kompanijom TotalEnergies potpisano je krajem 2019. godine, kada “TurboXperts” postaje punopravan član TotalEnergies servisne mreže. Uz novi brending, članstvo u mreži podrazumeva dodatne benefite kao što su stručne obuke za zaposlene i učešće u promotivnim aktivnostima u okviru TotalEnergies mreže.

Kako servis izgleda nakon pristupanja TotalEnergies servisnom konceptu, pogledajte u galeriji slika u nastavku.

Kao servis koji drži do svog renomea, “TurboXperts” ugrađuje isključivo originalne delove i koristi savremene uređaje i opremu za dijagnostiku, testiranje, balansiranje i kalibraciju sistema, a više od dve decenije postojanja direktna su potvrda zadovoljstva krajnjih korisnika.

TURBOXPERTS ZVORNIK

Kroz partnerstvo sa kompanijom TotalEnergies, kvalitetna usluga zaokružena je snagom globalnog brenda koji garantuje za sva TotalEnergies i ELF ulja i tečnosti za vozila, kojima snabdeva servise u mreži.