Skip to content

IMS, Pale

U mestu Donja Ljubogošta nadomak Pala nalazi se auto servis „IMS” koji više od 25 godina pruža usluge održavanja, popravke i intervencije na svim markama automobila. Danas, „IMS” za svoje klijente obavlja kompletnu mehaniku, dijagnostiku, servisiranje klime, vulkanizerske usluge, reglažu trapa, a takođe je specijalizovan za mašinsku obradu glave motora, kao i obradu diskova i doboša. Pored navedong, bavi se prodajom maziva i auto delova, a korisnicima su na raspolaganju šlep služba i TotalEnergies punjač za električna vozila.

Krajem septembra 2018. godine, „IMS” postaje prvi servis u Repubici Bosni i Hercegovini koji pristupa TotalEnergies konceptu, dobivši novi vizuelni identitet i podršku koju TotalEnergies obezbeđuje svim servisima u mreži.

Galerija slika u nastavku prikazuje kako servis izgleda nakon pristupanja TotalEnergies konceptu.

Saradnja sa kompanijom TotalEnergies, koja je bila realizovana na nivou prodaje TotalEnergies i Elf ulja, ovim projektom prerasla je u partnerstvo čiji je cilj da krajnjim korisnicima garantuje dosledan kvalitet usluge i proizvoda iz TotalEnergies ponude.

auto servis IMS sa Pala

Kroz pomenuti koncept koji je primenjen na servisu „IMS” sa Pala, TotalEnergies nastoji ne samo da opravda, već i da prevaziđe očekivanja krajnjih korisnika koji mogu biti sigurni da će svaka intervencija biti urađena brzo i stručno, a svaki proizvod iz TotalEnergies portfolija koji servis koristi originalan i kvalitetan.