Skip to content

NiZ Fenix, Preljina

Kompanija “NiZ Fenix” je osnovana 2001. godine u Gornjem Milanovcu. Današnja poslovna jedinica se nalazi na adresi Stara pruga 41b, PJ Preljina. Pored osnovne delatnosti u vidu drumskog prevoza robe u zemlji i inostranstvu, pokriva i usluge Truck centra, koje obuhvataju servisiranje, održavanje i reglažu teretnih vozila, servis tahografa, tehnički pregled putničkih i teretnih vozila, perionicu za kamione, vulkanizerske usluge i prodaju guma za teretna vozila, carinsko i komercijalno skladištenje robe, kao i prodaju teretnih i priključnih vozila i radnih mašina na lizing.

Potpisivanjem partnerstva 2023. godine, kamionski servis kompanije “NiZ Fenix” postaje prvi TotalEnergies Rubia Truck Service (RTS) u Srbiji, kada usvaja prepoznatljiva vizuelna obeležja, dobija priliku za stručno usavršavanje kadra, učestvovanje u promotivnim aktivnostima u okviru mreže, kao i podršku u vidu originalnih proizvoda iz TotalEnergies ponude.

U galeriji fotografija u nastavku možete videti kako RTS “NiZ Fenix” u Preljini izgleda nakon pristupanja TotalEnergies servisnom konceptu.

Kao vodeća transportna kompanija u regionu specijalizovana za usluge gabaritnog transporta, u svim tipovima kamiona za pune i zbirne utovare, “NiZ Fenix” na prvo mesto stavlja isporuku robe na odgovarajuće mesto i u dogovoreno vreme, zbog čega joj poverenje ukazuje veliki broj domaćih i stranih firmi i kompanija, proizvođača različite robe.

NiZ Fenix

Prostirući se na površini od gotovo 6 hektara, sa flotom od preko 50 kamiona registrovanih pri Ministarstvu saobraćaja, “NiZ Fenix” spada među najveće Truck centre u regionu, što dovoljno govori o posvećenosti, jasnoj viziji i konstantnom ulaganju u razvoj. Zbog toga smo, na obostrano zadovoljstvo, stupili u partnerstvo, kako bismo krajnjim korisnicima pružili visok nivo usluge i sigurnost u kvalitet TotalEnergies Rubia proizvoda namenjenih teretnim vozilima.