Skip to content

MV Auto, Kruševac

Porodična firma „MV Auto” u Kruševcu osnovana je 1997. godine kao trgovina auto-delovima. Servis, kao nova delatnost, počinje sa radom 2001, a od 2010. se nalazi na prometnoj saobraćajnici, u ulici Kneza Miloša 2. „MV Auto” je specijalizovan za Audi i francuske marke vozila, ali se vlasnici svih brendova mogu obratiti za uslugu.

Među uslugama koje servis nudi nalaze se dijagnostika, mehanika, elektrika i servis klima uređaja. U sklopu objekta se nalazi i perionica za spoljno i unutrašnje pranje automobila, poliranje automobila i farova i nanošenje keramičke zaštite.

Partnerstvo sa kompanijom TotalEnergies „MV Auto” sklapa 2023. godine, kada dobija priliku da, pored redovne snabdevenosti originalnim proizvodima iz TotalEnergies asortimana, usvoji i novi vizuelni identitet karakterističan za TotalEnergies koncept. Pored navedenog, zaposleni u servisu stiču pravo na kontinuirano tehničko usavršavanje, a sam servis mogućnost učestvovanja u promotivnim aktivnostima koje kompanija organizuje na nivou mreže.

Kako servis „MV Auto” izgleda nakon pristupanja TotalEnergies mreži servisa, možete pogledati u galeriji fotografija u nastavku.

Više stotina fizičkih i pravnih lica poverilo je svoja vozila i čitave vozne parkove upravo auto-servisu „MV Auto”, oslanjajući se na stručnost, profesionalni pristup radu, kao i ljubaznost u komunikaciji sa klijentima. S obzirom na to da „MV Auto” poseduje i magacin sa više od 2.000 auto-delova za potrebe servisiranja i popravke, klijenti dobijaju i brzu uslugu, jer nema zastoja usled čekanja na porudžbine.

Auto servis, MV Auto, Kruševac

Servis „MV Auto” koristi TotalEnergies i Elf ulja još od samog osnivanja firme, te je potpisivanje partnerstva sa TotalEnergies kompanijom bilo ne samo logičan sled razvoja poslovanja, već i veliko obostrano zadovoljstvo, a sve u cilju obezbeđivanja kvalitetne usluge, kao i dostupnosti originalnih ulja i maziva iz TotalEnergies portfolija zajedničkim krajnjim korisnicima.