Skip to content

24/10/2022 Vesti

TotalEnergies zvanično otvorio prvi Agri Corner koncept u Srbiji

Prvi Agri Corner koncept zvanično je otvoren 13. oktobra 2022. u saradnji sa servisno-prodajnim centrom Arma-Agro u Bačkom Gradištu. Koncept podrazumeva saradnju sa partnerima čija je osnovna delatnost servisiranje poljoprivrednih mašina, kroz bredniranje servisnog objekta i snabdevanje visokokvalitetnim uljima, tečnostima i mastima za poljoprivredu iz TotalEnergies Agri Range programa.

Prvi Agri Corner koncept

Za klijente servisa, Agri Corner koncept znači pouzdan kvalitet i originalnost proizvoda koji se koriste za održavanje njihovih poljoprivrednih mašina. Spoljašnji i unutrašnji brend elementi koji komuniciraju Agri Range program dodatno ističu partnerstvo sa kompanijom TotalEnergies i informišu klijente o ponudi proizvoda.

Osnovana 2009. godine sa sedištem u Temerinu, firma Arma-Agro DOO je ovlašćena za servisiranje Fendt i Massey Ferguson mašina, traktora i kombajna, kao i za prodaju originalnih i zamenskih delova.

Arma-Agro DOO

Kao jedno od tržišta koji su lideri u ovom projektu, Srbija zauzima važan položaj za strateško pozicioniranje kompanije TotalEnergies u segmentu poljoprivrede. Svi zainteresovani koji žele da konkurišu za ulazak u Agri Corner koncept mogu nam se obratiti putem kontakt forme na veb-sajtu.