Skip to content

30/05/2021 Vesti

Prva TOTAL WASH samouslužna perionica u Srbiji

Kompanija Total Serbia otvorila je prvu samouslužnu auto-perionicu pod brendom TOTAL WASH, u saradnji sa dugogodišnjim partnerom u Kovinu, TQAS Gulan.

TOTAL WASH

 

Koncept TOTAL WASH je 2012. godine nastao kao rezultat dugogodišnjeg iskustva u segmentu pranja automobila u sklopu benzinskih stanica. Danas je rasprostranjen na 2.300 lokacija u 46 zemalja sveta, a nekoliko godina zaredom proglašen za najbolji brend perionica u Francuskoj.*
Pozicija novootvorene perionice u Kovinu, koja se nalazi u neposrednoj blizini TOTAL QUARTZ Auto Servisa Gulan, korisnicima omogućava pristup različitim uslugama na jednom mestu - od pranja i održavanja automobila, preko servisiranja i popravke, do nabavke auto-delova i opreme.

*Rangiranje u Francuskoj za 2019. i 2020. godinu utvrdili časopis Capital i institut Statista. Studija sprovedena u Francuskoj obuhvatila je 20.000 potrošača, sa brendovima grupisanim po kategorijama.

perionica u Kovinu

 

U sklopu perionice nalaze se dve zatvorene pozicije za automobile i jedna otvorena, namenjenja lakim teretnim vozlima i radnim mašinama, gde su efikasno pranje i čišćenje savremenom opremom dostupni 24 sata svakog dana.
Uz samostalnu mašinu za usisavanje unutrašnjosti vozila, perionica nudi 5 programa za lako i temeljno pranje automobila:

  • VISOKI PRITISAK za uklanjanje površinskih nečistoća;
  • AKTIVNA PENA koja, u kombinaciji sa četkom, uklanja sve tragove priljavštine;
  • ISPIRANJE za temeljno uklanjanje tragova pene;
  • VOSAK za postizanje visokog sjaja;
  • OSMOZA koja podrazumeva završno ispiranje demineralizovanom vodom.
Prva TOTAL WASH samouslužna perionica u Srbiji

 

Total Serbia poziva sve zainteresovane koji vide potencijal za razvoj partnerstva, a ispunjavaju uslove lokacije, odnosno nalaze se na prometnim i pristupačnim mestima na kojima je moguće izgraditi perionicu, bilo u sklopu postojećih sadržaja ili kao samostalni objekat, da se jave putem kontakt forme na veb-sajtu.