Skip to content

07/11/2023 Vesti

Otvorena nova TotalEnergies Wash samouslužna perionica

U sklopu novog partnerskog auto-servisa u TotalEnergies mreži, pod brendom TotalEnergies Wash otvorena je još jedna samouslužna perionica za automobile. Novootvorena perionica se nalazi na adresi Slavka Miljkovića 81 u Resniku, kao deo „Solid Cars Servis” (SCS) auto-servisa, a korisnicima je na raspolaganju 24 sata svakog dana.

TotalEnergies Wash

Svečanom otvaranju prisustvovali su i predstavnici kompanije TotalEnergies u Srbiji, a tim povodom je organizovana i promotivna akcija u okviru koje su svi zainteresovani imali priliku da kupovinom određenog broja žetona za samouslužno pranje automobila dobiju gratis žetone ili set za pranje vozila.

TotalEnergies Wash

Da podsetimo, kao koncept, TotalEnergies Wash je razvijen 2012. godine, proistekao iz višegodišnjeg iskustva u segmentu pranja i održavanja automobila na benzinskim stanicama. Predstavlja zaseban, prepoznatljiv brend auto perionica, koji je treću godinu zaredom proglašen za najbolji brend perionica za automobile u Francuskoj.*

TotalEnergies Wash

TotalEnergies Wash perionice su opremljene programom sa VISOKIM PRITISKOM, zatim AKTIVNOM PENOM, VOSKOM za poliranje nakon temeljnog ISPIRANJA, OSMOZOM, odnosno završnim ispiranjem demineralizovanom vodom, kao i mašinom za USISAVANJE unutrašnjosti. Budući da je jakim mlazom vode lakše i preciznije tretirati i najupornije tragove prljavštine, poput ptičijeg izmeta ili tragova insekata, kao i teško dostupne delove, pranje vozila pod visokim pritiskom troši 6 do 10 puta manje vode u odnosu na ručno pranje kod kuće.

Svi zainteresovani za razvoj partnerstva sa kompanijom TotalEnergies, a nalaze se na prometnim i pristupačnim lokacijama na kojima je moguća izgradnja auto-perionice, bilo kao samostalnog objekta ili u okviru postojećeg sadržaja, pozvani su da se jave putem kontakt forme na veb-sajtu.

*Rangiranje u Francuskoj za 2019, 2020. i 2021. godinu utvrdili časopis Capital i institut Statista