Skip to content

16/10/2023 Vesti

Otvoren prvi Rubia Truck kamionski servis u Srbiji

U saradnji sa kompanijom „NiZ Fenix”, u Preljini je svečano otvoren prvi Rubia Truck kamionski servis u Srbiji. Rubia Truck Service (RTS) je globalni projekat kompanije TotalEnerges čiji je cilj da na jednom mestu uveže stručnost i iskustvo servisnog partnera i visokokvalitetna originalna ulja iz Rubia programa.

prvi Rubia Truck kamionski servis u Srbiji

Rubia proizvodi su razvijeni u tesnoj saradnji sa vodećim proizvođačima teretnih vozila (OEM) i poseduju više od 200 odobrenja koja garantuju da su u potpunosti kompatibilni sa njihovim motorima. Uz Rubia motorna ulja i visok nivo usluge, krajnji korisnici mogu biti sigurni u svoj izbor kada je u pitanju održavanje teretnih vozila. 

Partnerstvo sa kompanijom TotalEnergies, „NiZ Fenix”

 Osim usluga Truck centra koje razvija kroz partnerstvo sa kompanijom TotalEnergies, „NiZ Fenix” pruža usluge tehničkog pregleda, servisiranja tahografa, vulkanizacije, perionice i prodaje guma za teretna vozila. Kako je centralna aktivnost ove kompanije drumski prevoz robe u zemlji i inostranstvu, klijentima su na raspolaganju i usluge carinskog i komercijalnog skladištenja robe, kao i prodaja teretnih i priključnih vozila i radnih mašina na lizing.

Rubia motorna ulja i visok nivo usluge

Rubia Truck koncept za partnere znači vidljivost i prepoznatljivost na tržištu, razvoj poslovanja, i pre svega poverenje i podršku. Za svaki partnerski servis, bilo da je za putnički ili teretni program, podrazumeva se kontinuirana podrška zaposlenima u skladu sa tehničkim i tehnološkim napretkom i potrebama tržišta, kao i organizovanje promotivnih aktivnosti usmerenih ka krajnjim korisnicima.
Cilj Rubia Truck koncepta nije samo unapređenje poslovanja servisa, već i rast i razvoj servisne mreže. Svi zainteresovani koji žele da konkurišu za ulazak u Rubia Truck koncept, mogu nam se obratiti putem kontakt forme na veb-sajtu.