Skip to content

20/03/2024 Vesti

Najsavremenija TotalEnergies Wash perionica otvorena u Krnjači

Nova, do sada najsavremenija TotalEnergies Wash samouslužna perionica nedavno je otvorena na adresi Save Kovačevića 2, u beogradskom naselju Krnjača. Perionica se nalazi na mestu nekadašnjeg objekta „Istobal” koji je ovom prilikom rebrendiran i opremljen prema standardima TotalEnergies Wash koncepta, prisutnog u preko 46 zemalja sveta.

TotalEnergies Wash samouslužna perionica

Pored najsavremenije opreme, novu TotalEnergies Wash perionicu odlikuju praktična infrastruktura sa pet pozicija za pranje i mogućnost plaćanja karticama. Uz pet programa pranja koji uključuju aktivnu penu i ispiranje osmozom, kao i najnovije usisivače velike snage, korisnici mogu računati na jednostavno i efikasno pranje i čišćenje unutrašnjosti vozila, 24h svakog dana.

TotalEnergies Wash samouslužna perionica

Pored dva uspešno realzovana Wash projekta u Kovinu i Resniku, novootvoreni objekat u Krnjači je treća TotalEnergies Wash samouslužna perionica u Srbiji, čijim otvaranjem kompanija pokazuje odlučnost da nastavi sa primenom koncepta i ubuduće. U prilog tome govore i planovi za otvarnje perionica u Novom Sadu i Jagodini. 

TotalEnergies Wash samouslužna perionica

Ovom prilikom pozivamo sve zainteresovane koji poseduju odgovarajuću poziciju na kojoj je moguće izgraditi perionicu kao samostalan objekat ili u sklopu već postojećih sadržaja da nam se obrate putem forme na veb-sajtu.