Skip to content

19/03/2020 Vesti

TOTALENERGIES U NOVIM BOCAMA

Nove boje, nove etikete i unapređena ergonomija – to je ono što ćete ovog proleća primetiti na novim bocama TotalEnergies i ELF ulja i tečnosti!

TotalEnergies U NOVIM BOCAMA

 

Pored unapređenog dizajna, TotalEnergies maziva umnogome doprinose ostvarenju ambicije TotalEnergies grupe da postane lider u oblasti odgovornog snabdevanja energijom. Konkretno, smanjenjem mase samih boca sprečava se emisija CO2 koja je ekvivalentna godišnjoj količini od 9.500 tona, a sve to zahvaljujući optimizovanoj upotrebi sirovih materijala.

*kalkulacija na bazi zapremine i faktora konverzije ADEME CO2

Inovativna boca u prvom planu

Nove TotalEnergies i ELF boce predstavljaju veliki korak napred! Same kantice su praktičnije, a informacije na njima su lakše za razumevanje. Velika pažnja posvećena je detaljima koji pomažu korisnicima da prepoznaju premium kvalitet proizvoda.

Ko od nas nije bio u situaciji da razgleda policu sa raznoraznim motornim uljima, a da nije siguran koji proizvod da izabere? U slučaju novih TotalEnergies boca, korisnici mogu da identifikuju proizvod koji im je potreban na osnovu boje: boja platine za najnovije motore, srebrna boja za savremene motore i boja bronze za starije tipove motora. Nakon što prepoznaju boju, korisnici mogu da pogledaju informacije na novoj etiketi, koje su mnogo jasnije i lakše za tumačenje.

Jedinstven izgled etikete koji podseća na kontrolnu tablu

Osnovne informacije o proizvodu poređane su oko naziva brenda, na sličan način kao na kontrolnoj tabli automobila. One govore o viskoznosti, odobrenjima proizvođača, a takođe postoji i QR kod koji se može očitati u cilju brze potvrde autentičnosti proizvoda. Ova etiketa je jedinstvena na tržištu i predstavlja revolucionaran napredak u prikazu informacija o mazivima.

Unapređena ergonomija za bolje korisničko iskustvo

Novi dizajn boce karakteriše udobnija ručka, što je čini lakšom za prenošenje. Zatvarač je takođe redizajniran u funkcionalnom smislu, tako da je sada sipanje, odnosno dolivanje ulja još lakše.

Otkrijte u videu našu viziju performansi, u kojoj sve teče kao podmazano!