Skip to content

Auto Hospital, Bogatić

“Auto Hospital” je osnovan 1986. godine na adresi Mike Vitomirovića 77 u Bogatiću. Bavi se održavanjem i popravkom isključivo putničkih i lakih komercijalnih vozila, uključujući kompletnu auto-mehaniku, elektroniku i pripremu vozila za tehnički pregled. “Auto Hospital” je specijalizovani BOSCH modul koji poseduje savremenu dijagnostičku i servisnu opremu, kao i opremu za automatsko punjenje klima uređaja.

Partnerstvo sa kompanijom TotalEnergies sklapa početkom 2020. godine kada postaje deo TotalEnergies servisnog koncepta​ mreže. Uz podršku kroz ulja i tečnosti za automobile, stručna usavršavanja i promotivne akcije, servis “Auto Hospital” dobija nova vizuelna obeležja po kojima su servisi u TotalEnergies mreži prepoznatljivi u celom svetu.

Kako servis izgleda nakon pristupanja TotalEnergies mreži, pogledajte u galeriji slika u nastavku.

Od male zanatske radionice, do servisa koji je danas prepoznat od strane velikog broja zadovoljnih korisnika, “Auto Hospital” već više od tri decenije posvećeno pristupa svakom klijentu, pružajući servisne usluge po sistemu “ključ u ruke”.

Auto Hospital

 

Filozofija poslovanja koja stavlja kvalitet i efikasnost usluge u prvi plan jedna je od mnogobrojnih vrednosti koje TotalEnergies prepoznaje i podržava kod svojih partnera, a “Auto Hospital” je upravo jedan od njih.