Skip to content

Maziva za uštedu goriva

Maziva za uštedu goriva

Manja potrošnja goriva, niže emisije CO2, bolja zaštita motora, manje habanja... Kompanija TotalEnergies je proizvela svoja maziva za uštedu goriva da bi pomogla kupcima da poboljšaju performanse svojih vozila i mašinerije, istovremeno značajno umanjujući uticaj na životnu sredinu i troškove održavanja. Uz TotalEnergies Maziva, ekonomičnost i ekologija idu ruku pod ruku.

Šta su maziva za uštedu goriva?

Maziva za uštedu goriva zasnovana su na posebnoj formuli koja donosi uštedu goriva u poređenju sa konvencionalnim uljima koja nude isti nivo performansi. Ovo svojstvo pre svega važi za motorno ulje, ali se može se odnositi i na ulja za menjače, osovine i slično.

Upotreba TotalEnergies maziva za uštedu goriva ima finansijskog smisla i predstavlja pozitivan korak ka očuvanju životne sredine. Poboljšanjem performansi vašeg motora, maziva za uštedu goriva istovremeno smanjuju vašu potrošnju goriva, štede vaš novac i umanjuju vaš ugljenični otisak. Naša maziva za uštedu goriva predstavljaju samo deo TotalEnergies programa ekoloških rešenja .

Primene maziva za uštedu goriva

Kompletan TotalEnergies proizvodni program za uštedu goriva pogodan je za mnoge vrste vozila i industrijske opreme: