Skip to content

04/11/2021 Vesti

Kompanija TotalEnergies je instalirala prvi punjač za električna vozila u Srbiji

Kompanija TotalEnergies je instalirala svoj prvi punjač za električna vozila u Srbiji. Projekat je realizovan u saradnji sa servisno-prodajnim centrom “Top-Auto” u Leskovcu, našim partnerom i članom TotalEnergies mreže auto-servisa, ispred čijeg objekta je punjač postavljen.

prvi punjač za električna vozila u Srbiji

 

Zvanično otvaranje je održano u ponedeljak, 1. novembra, i tom prilikom je predstavljena nova poslovna aktivnost kompanije TotalEnergies u Srbiji kao jedan od ključnih strateških pravaca daljeg razvoja. HUB Balkan ogranak preuzima aktivnu ulogu u pružanju rešenja za mobilnost svojim klijentima, sa jasnom težnjom da pomenute aktivnosti proširi i na ostala tržišta koje pokriva, a to su Crna Gora, Kosovo, Bosna i Hercegovina, Hrvatska i Slovenija.

poslovna aktivnost kompanije TotalEnergies u Srbiji

 

Jedno od najvećih uporišta u ranoj fazi razvoja projekta je upravo TotalEnergies mreža partnerskih servisa. Zajednički cilj nam je da podstaknemo razvoj novih vidova mobilnosti u Srbiji i punjenje vozila električnom energijom učinimo dostupnim i jednostavnim.

Prvi punjač u našoj mreži, instaliran u sklopu auto-centra “Top Auto”, je model Circontrol WALLBOX eNEXT ELITE snage 22 kW, sa utičnicom tipa T2.

Circontrol WALLBOX eNEXT ELITE

 

Kao energetska kompanija širokog spektra, naša ambicija je da na svetskom nivou predvodimo energestsku tranziciju sa jasnom namerom da damo doprinos održivom razvoju planete u jeku izazova sa klimatskim promenama. 
Sa pojavom elektro-mobilnosti, električna energija dobija sve značajniju ulogu u transformaciji kopnenog saobraćaja, a naša težnja je da ponudimo odgovarajuća rešenja za razvoj električne mobilnosti kako u svetu, tako i u Srbiji.