Skip to content

Raj Trans Kragujevac

Na veoma prometnoj lokaciji odmah uz tranzitni put koji prolazi kroz Kragujevac, na adresi Daničićeva 53, nalazi se TQAS servis „Raj Trans”. Pored standardnih usluga brzog servisiranja motornih vozila, „Raj Trans” se takođe bavi prodajom delova i opreme za motorna vozila, a naročito je prepoznat po prodaji i zameni svih vrsta pneumatika, okupljajući klijente ne samo iz Kragujevca, već iz cele Srbije.

Sredinom 2018. godine servis „Raj Trans” postaje deo TotalEnergies servisne mreže pod novim brendingom kao zvaničan TQAS servis, prepoznatljivog vizuelnog identiteta i visokog nivoa usluge.

Kako je servis izgledao pre i nakon radova, pogledajte u video prezentaciji u nastavku.

 

TotalEnergies

Brze servisne intervencije poput zamene ulja i pneumatika, za koje je servis „Raj Trans” specijalizovan, bile su odlična polazna tačka za ostvarivanje partnerstva sa TotalEnergies. TotalEnergies je, s druge strane, u servisu „Raj Trans” prepoznao pouzdanog saradnika kojeg sa sigurnošću može da preporuči svojim krajnjim korisnicima, kako bi mogli biti sigurni u kvalitet usluge servisa i proizvoda iz TotalEnergies portfolija.

Četvrta epizoda TQAS Karavana vodi nas upravo u servis „Raj Trans”. U poseti Kragujevcu, naš domaćin i voditelj, Slobodan Šarenac, otkriva nešto više o samom servisu i vodi nas na mesta od neprocenjivog kulturno-istorijskog značaja za srpski narod. Pođite sa nama na put TQAS Karavana i uživajte u sadržaju koji smo pripremili za vas.