Skip to content

F1, Vranje

Auto-centar „F1“ nalazi se u ulici 11. kongresa u Vranju, na svega 5 minuta vožnje od isključenja sa auto-puta ka Severnoj Makedoniji. Pored standardnih mehaničarskih usluga, “F1” takođe nudi auto-limarske i vulkanizerske usluge, poliranje farova i kompletnog vozila, punjenje klima uređaja, dubinsko pranje i čišćenje vozila, kao i pomoć na putu.

TotalEnergies mreži auto-servisa priključuje se početkom 2021. godine, kada dobija nova, prepoznatljiva vizuelna obeležja ovog koncepta, uz podršku u vidu originalnih ulja i tečnosti, priliku za stručno usavršavanje zaposlenih i učešće u promotivnim aktivnostima koje kompanija TotalEnergies organizuje u okviru servisne mreže. 

Galerija slika u nastavku prikazuje kako auto centar „F1“ izgleda pre i nakon pristupanja TotalEnergies servisnoj mreži.

Tokom svog decenijskog rada, auto-centar „F1“ je stekao reputaciju servisa koji pruža kvalitetne i efikasne usluge, ulaže u opremu i veštine svog tima, i odlučno teži ka cilju - da na jednom mestu objedini kompletan asortiman usluga koje bi zadovoljile i najzahtevnije klijente. Uz partnerstvo sa svetski poznatim brendom, brzina, pouzdanost i spremnost na ukazivanje pomoći na putu su prednosti koje ovaj servis čini prepoznatljivim u Vranju i okolini.
 

auto-centar F1

Pored sigurnosti prilikom odabira servisa i usluga, klijenti se mogu pozudati i u kvalitet proizvoda pod brendom TotalEnergies. Poverenje koje zajedno gradimo sa našim partnerima kao što je auto-centar “F1” čini naš servisni koncept prepoznatljivim kako u zemlji, tako i u svetu.