Skip to content

ANAC

Kao profesionalci biste sigurno želeli da povećate produktivnosti i konkurentnost vaše firme? Poverite nam analizu ulja koje koristite!

ANAC dijagnoza (skraćeno od „ANAlysis Compared“) učiniće da vaše ulje progovori i ponudiće vam jedinstvenu uslugu preventivnog i korektivnog održavanja, sa bazom podataka od preko 4 miliona uzoraka, dve laboratorije u Evropi i globalnom mrežom lokacija za analizu.

 

ANAC

...Da unapredite upravljanje vašim voznim parkom, umanjite troškove poslovanja i optimizujete održavanje vaših vozila i opreme?

ANAC je usluga kompanije TotalEnergies koja obezbeđuje kompletan asortiman sistema za analitičko praćenje namenjenih uljima ili rashladnim sredstvima u upotrebi koji su dostupni za sve auto-moto primene (vozila i pokretne mašine) ili u industriji (mašinerija i oprema).

Za upravljanje i tehničko praćenje transportnih voznih parkova, građevinske opreme, itd..., ANAC nudi pun asortiman dubinskih procesa analize ulja koje se koristi.

Kada je u pitanju primena u industriji, ANAC INDUS asortiman pruža širok izbor koji se kreće od generičke analize primenjene na bilo koji tip maziva do dijagnostičkih programa prilagođenih konkretnim primenama.

...Da brzo donosite prave odluke u pravom trenutku i imate pristup izveštajima o analizi u svako vreme i na svakom mestu?

ANAC je dostupan onlajn putem bezbednog ekstraneta za klijente, ali i direktno preko vašeg smart telefona ili tablet računara.

ANAC, analiza ulja u upotrebi koju vrši kompanija TotalEnergies

ANAC U BROJEVIMA

 

  • Više od 4,000,000 dijagnoza od osnivanja
  • Više od 200,000 dijagnoza godišnje
  • Više od 470,000 pregledanih mašinskih komponenti
  • Više od 30 godina iskustva

Kontaktirajte nas